-
Салат з курячою печінкою та персиками
(шматочки печінки, обсмажені в червоному вині, мікс салату, заправлений сметанно-гірчичним соусом, консервований персик, блакитний сир, кунжут)
250 г
-
Салат з лососем та авакадо
лосось слабосолений,авакадо,крем-сир,листя салату,маслини,помідори чері,кунжут,заправлені гірчично-медовим соусом)
250 г
-
(класичне поєднання помідорів, огірків, болгарського перцю, маслин, сиру фета, мікса салату, червоної цибулі, заправлених оливковою олією)
250 г
-
(помідори, огірки, болгарський перець, ріпчаста цибуля, грецький горіх та зелень, заправлені виноградним оцтом)
250 г
-
Салат з баклажанами і бринзою
(баклажани фрі, помідор чері, мікс салату, бринза, кінза, часник, заправлені медово-гірчичним соусом)
300 г